Mistä tässä on kyse? Kauan sitten, ennen Kik-chattia, ja jälkeen ICQ:n kukoistuksen… Wanha Mesenet oli Suomen parhaimpia ajanviettopaikkoja kymmenisen vuotta sitten. Tämä on arkistoitu, staattinen muistosivu MSN Messenger -yhteisösivulle. Uusia profiileja ei siis voi luoda, eikä kuvia lisätä, mutta olet tervetullut kiertämään eri osiot läpi ja muisteloimaan.

Mesenet-Galleriassa on 6018 käyttäjää ja kuvia löytyy 20329 kappaletta!

Mesenet-Galleria


Tietoa Mesenetistä

Mikä Mesenet?

MeseNet.org on enimmäkseen nuorille sekä kaikille Msn Live-messengerin ja muidenkin pikaviestiohjelmien käyttäjille suunnattu www-sivusto. Sivuilta löytyy laaja valikoima hymiöitä, avatar-kuvia sekä taustakuvia, joita käyttäjät voivat kopioida ja lisätä omaan messengeriinsä ilman rekisteröitymistä. Rekisteröityneet jäsenet voivat myös lisätä itse omatekemiään hymiöitä, avatareja sekä taustakuvia mesenettiin sekä myös arvostella niitä. Mesenetissä on myös keskustelufoorumi, jossa mesenetin jäsenet voivat keskustella melkein aiheesta kuin aiheesta ja etenkin messengeristä, käyttäjät voivat pyytää foorumilla apua mesen (=msn messengerin) käyttöön. Sivuilla on myös paljon hyviä oppaita, hyödyllinen nimimerkki-generaattori, jolla teet itsellesi tyylikkään nickin. Lataukset osiosta löydät mm. uusimmat messengerit ja plus – lisäosat sekä muita pikaviestimiä ja ohjelmia. !

Mikä Mesenet-Galleria on?

Mesenet-Galleria on Msn Messengerin käyttäjille suunnattu yhteisö & kohtauspaikka. Mesenet-Gallerian käyttäjät voivat lisätä kuvia galleriaan, kommentoida muiden kuvia ja keskustella ja jutella keskenään.

Mesenet-Galleriassa on myös mahdollisuus tilata VIP-palvelu, jolloin saat lisää ominaisuuksia Mesenet-Gallerian käyttäjätiliisi.
Mesenet-Galleriassa voit helposti löytää uusia Mesekamuja, eli uusia tuttavuuksia Messengeriisi.
Galleriassa voit helposti poimia messenger-kavereita omaan messengeriisi ja tutustua uusiin ihmisiin!

Ketkä ovat mesenetin takana?

MeseNet on vuoden 2004 alussa perustettu verkkosivusto, jonka suosio on noussut nopeaa vauhtia perustamisesta lähtien.
Samiweb Solutions on Mesenetin taustalle perustettu toiminimi, jonka päätoimialaan kuuluu mm. omien verkkosivustojen ylläpito & kehittäminen, sekä nettisivujen suunnittelu & toteutus yrityksille ja yhteisöille. Jos olet kiinnostunut palveluistamme, ota yhteyttä!

Mesenetin perustaja on Sami Pekkanen, joka myös omistaa Mesenetin taustalla toimivan Samiweb Solutions yrityksen, myöhemmin Mesenetin ylläpitoon on tullut mukaan myös Eetu Kinnunen, Eetu vastaa sivuston toimivuudesta & tekniikasta.

Sami vastaa sivuston kehityksestä, mainonnasta sekä ylläpidosta.

Yhteystiedot

Palaute on meille todella tärkeää, niin risut kuin ruusutkin ovat tervetulleita. Väärinkäytösistä ja toimimattomuuksista sekä muista ongelmista tulee ilmoittaa pikimmiten Mesenetin ylläpitoon vaikka sähköpostiosoitteella palaute@mesenet.org tai suoraan palautelomakkeella.