Mistä tässä on kyse? Kauan sitten, ennen Kik-chattia, ja jälkeen ICQ:n kukoistuksen… Wanha Mesenet oli Suomen parhaimpia ajanviettopaikkoja kymmenisen vuotta sitten. Tämä on arkistoitu, staattinen muistosivu MSN Messenger -yhteisösivulle. Uusia profiileja ei siis voi luoda, eikä kuvia lisätä, mutta olet tervetullut kiertämään eri osiot läpi ja muisteloimaan.

Mesenet-Galleriassa on 6018 käyttäjää ja kuvia löytyy 20329 kappaletta!

Mesenet-Galleria


Kaikkea muuta kivaa Messengeriisi

Täältä löydät kaikkea muuta mukavaa Windows Live Messengeriisi!

Messenger-Botit

Lisää messengeriisi botti. Botti on virtuaalinen kaveri, jolle voit puhua kaikenlaisista aiheista. Botti vastaa ja puhuu sinulle takaisin. Se muistaa mitä sinä olet puhunut ja voit pelata sen kanssa pelejä. Botti voi myös esim. kertoa säätietoja. Huom. Botit puhuvat vain englantia.

Nick-Generaattori

Luo itsellesi helposti tyylikäs uusi nimimerkki eli nick. Voit valita nimimerkkiisi kuvia ja erilaisia merkkejä.

Siirry Nick-Generaattori sivulle

WEB-messenger

Eikö messengerisi toimi juuri nyt tai etkö pääse messengeriin esim. palomuurin takia koulussasi ym? Voit nyt kirjautua messengeriin WEB-messengerin avulla. Klikkaa sisään WEB-messengeriin, täyty messenger-tunnuksesi ja kirjaudu! Voit käyttää messengeriä klikkaamalla sisään valitsemalla alla olevista linkeistä haluamasi WEB-messenger palvelun. Tarjolla on MSN:n oma WEB-messenger palvelu sekä EBuddy palvelu.