Mistä tässä on kyse? Kauan sitten, ennen Kik-chattia, ja jälkeen ICQ:n kukoistuksen… Wanha Mesenet oli Suomen parhaimpia ajanviettopaikkoja kymmenisen vuotta sitten. Tämä on arkistoitu, staattinen muistosivu MSN Messenger -yhteisösivulle. Uusia profiileja ei siis voi luoda, eikä kuvia lisätä, mutta olet tervetullut kiertämään eri osiot läpi ja muisteloimaan.

Mesenet-Galleriassa on 6018 käyttäjää ja kuvia löytyy 20329 kappaletta!

Mesenet-Galleria


MSN MESSENGERIN käytön aloitus! Asennus, info, käyttö.

MSN Messengerin käyttöön tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, jos sinulla on jo hotmail osoite pääset helposti aloittamaan. Jos sinulla ei ole hotmailin sähköpostia voit rekisteröidä sellaisen , tai jos sinulla on jo toimiva sähköpostiosoite voit käyttää sitä!

Ensin kuitenkin asennat MSN Messengerin mieluiten uusimman version, löydät ne http://messenger.msn.fi/xp/downloadDefault.aspx . Asennuksen ei pitäisi sen vaikeampi olla painat vain jatka, ja valitset mihin haluat sen asentaa.

Kun Messenger on asennettu voit alkaa tekemään omasta sähköpostiosoitteestasi .NET Passport tunnusta…

Avaa MSN Messenger. Sen jälkeen avautuvassa sisäänkirjautumisikkunassa pitäisi lukea ”hanki uusi tili” tai voit hankkia sen suoraan [täältä]. Paina sitä ja web-selain (sinulla esim. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera ym.) avautuu. Sivulla kysytään onko sinulla sähköpostiosoitetta vastaa ”kyllä” jos on ja jos ei ole voit avata hotmail sähköpostin heti.
Seuraavassa vaiheessa pääset tekemään tunnustasi. Eli teemme nyt tunnuksen jo voimassa olevaan sähköpostiosoitteeseen esim. sähköpostiosoitteelle ”esimerkki@mbnet.fi”.

Täytä sähköpostiosoite kenttään voimassa oleva sähköpostiosoitteesi, ja salasanakenttään salasana, joita haluat käyttää, kun kirjaudut Messengeriin. Varmistukseksi salasana kirjoitetaan vielä uudestaan. Seuraa ohjeita!

Nyt pääset kirjautumaan Messengeriisi! Nimesi perässä saattaa lukea ”sähköpostiosoitetta ei vahvistettu”, voit vahvistaa sen sähköpostiisi tulleella vahvistusviestillä!