Mistä tässä on kyse? Kauan sitten, ennen Kik-chattia, ja jälkeen ICQ:n kukoistuksen… Wanha Mesenet oli Suomen parhaimpia ajanviettopaikkoja kymmenisen vuotta sitten. Tämä on arkistoitu, staattinen muistosivu MSN Messenger -yhteisösivulle. Uusia profiileja ei siis voi luoda, eikä kuvia lisätä, mutta olet tervetullut kiertämään eri osiot läpi ja muisteloimaan.

Mesenet-Galleriassa on 6018 käyttäjää ja kuvia löytyy 20329 kappaletta!

Mesenet-Galleria


Oppaat alueen ohjeet

Myös sinä voit kirjoittaa oppaan tänne mesenettiin, muistathan kuitenkin  käyttää selvää suomenkieltä ja siistiä kirjakieltä jotta opasta on kaikkien helppo lukea ja ymmärtää. Kaikki eivät välttämättä ole ”tietokoneneroja” joten kerro mahdollisimman selkeästi ja tiivistetysti.

Kuvat ovat aina plussaa, kuvia voit laittaa liitteenä tai ladata esim. osoitteeseen http://www.kuvax.net tai http://imageshack.us/ – linkität vain kuvan tänne,
Voit myös ehdottaa vanhoihin oppaisiin muutoksia ja ehdotuksia vastaamalla oppaan aiheeseen. On tärkeää pitää oppaita ajantasalla, eli jos huomaat vanhentunutta tietoa niin kerroppa..

Moderaattorit voi muokata oppaita jos jonkin kohdan voisi kirjoittaa paremmin tai jokin asia on päivittynyt tms, lisäyksiä voi tehdä myös.

Huomio:

Apua messengerin käyttöön löydät myös ”msn messenger ja messenger plus” alueilta, ethän kirjoittele avunpyyntöjä oppaat osioon.
Oppaista voit tietysti kysellä ja antaa palautetta..